Понеділок, 16.12.2019, 10:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО"

Меню сайту
Випадкове фото
Форма входу
Корисні посилання








Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наші координати
08400,
Київська область,
м.Переяслав-Хмельницький,
вул.Можайська, 5.
тел.(04567)5-45-68;(04567)5-20-40
E-mail: ptu_22_phm@ukr.net
Опитування
Яка професія В ЦПТО вам подобається?
Всього відповідей: 774
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Лічильник
www.reliablecounter.com
Пошук
Головна » 2019 » Листопад » 14 » Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019»
21:12
Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019»

13 листопада 2019 року на базі ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу» стартував І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine 2019» з компетенції «Кулінарне мистецтво».

У Конкурсі взяли участь 12 осіб, які представляли наступні заклади освіти: Богуславський центр професійно-технічної освіти, Броварський професійний ліцей, Білоцерківське професійно-технічне училище ім. П.Р. Поповича, Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу, Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу, Богуславське вище професійне училище сфери послуг, Фастівський центр професійно-технічної освіти, Катюжанське вище професійне училище, Сквирське вище професійне училище, Переяслав-Хмельньций центр професійно-технічної освіти, Бородянський професійний аграрний ліцей, Березанський професійний аграрний ліцей.

    Роботу учасників Конкурсу оцінювало професійне незалежне журі у складі: Олександра Омельченка, інженера-технолога ресторану «Province» курорту «GvozdoFF» м. Бровари; Оксани Семиди, методиста Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області; Юлії Коляди, завідуючої виробництвом ТОВ «Всесвіт» (м. Ставище); Романа Тетерського – шеф-кухаря ресторану «Фортеця гетьмана» (м. Київ); Ігоря Бадзюха – шеф-кухаря ресторану «Трактиръ» (м. Біла Церква).

    За умовами Конкурсу учасники готували три страви: курячий паштет, кулешик, медальйони з телятини зі складним гарніром.

  Усі присутні мали можливість спостерігати за роботою учасників Конкурсу в режимі онлайн та через пряму трансляцію через YouTubeканал.

    Упродовж чотирьох годин учасники демонстрували свої професійні вміння, навички, фантазію, виконуючи конкурсні завдання. І в результаті запеклої боротьби переможцем Конкурсу став Максим Рубанка, представник ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей», а призерами – Дарина Распоренко, представник ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу (диплом ІІ ступеня) та Світлана Шпак, представник ДПТНЗ «Переяслав-Хмельньций центр професійно-технічної освіти» (диплом ІІІ ступеня).

Переглядів: 37 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0