21:13
Відкритий урок з хімії

1 квітня 2016 року викладач хімії Новікова Т. Д. провела відкритий урок на тему «Харчові добавки, Е-числа». У теоретичній частині Тетяна Дмитрівна розглянула з учнями класифікацію харчових добавок, їх значення для харчової промисловості. Практична частина передбачала виконання лабораторного досліду «Ознайомлення зі змістом етикеток харчових продуктів». Найпопулярніші продукти харчування були включені до продуктової корзини. Учні групи №2 виступали у ролі експертів санітарно-епідеміологічної служби і розповідали про небезпеку, яку несуть дані продукти. Результати «експертизи» презентувалися на макеті «Анатомія людини», що дало можливість краще засвоїти матеріал уроку. Новікова Т. Д. вдало поєднала різні форми і методи роботи: робота з мультимедійним проектором, інтерактивні технології (робота в малих групах), усні відповіді учнів. Поставлені завдання вдалося реалізувати повністю, мета уроку досягнута, це підтвердили результати роботи учнів на уроці. Урок проведено на високому науково-методичному рівні.

Переглядів: 751 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: