16:29
Відкритий урок виробничого навчання

     18 березня всі бажаючі мали можливість відвідати відкритий урок виробничого навчання за професією «Кухар, кондитер». Який провела майстер виробничого навчання Вікторія Миколаївна Колоткова разом з учнями групи №11. Тема відкритого уроку: «Приготування окремих видів соусів». На уроці учні мали змогу навчатися самостійно готувати соуси різних видів, підбирати соус до певної страви, злагоджено працювати в команді.

         Перш ніж перейти до практичної частини уроку, Вікторія Миколаївна провела опитування вивченого матеріалу у вигляді гри «Ти-мені, я –тобі», учні були розділені на дві команди, представники яких по-черзі задавали запитання своїм суперникам.

Для практичного завдання учні були об’єднанні в пари. Кожна пара мала завдання: приготувати  два соуси, один на основі фруктів, другий на основі сиру.

        Учні мали змогу продемонструвати  свої навички з даної теми, закріпити теоретичні знання з питань технології приготування соусів  та організації виробництва. Кожна пара продемонструвала творчий підхід до презентації соусу та вміння  його підібрати  до страви.

    

Переглядів: 1004 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: