21:11
Відкритий урок
Кожен з вас не уявляє свого ранку без чашечки ароматної кави або чаю, але чи знаєте ви, як правильно приготувати гарячий напій, щоб він приніс вам справжню користь та задоволення? 

29 березня майстер виробничого навчання Колоткова Вікторія Миколаївна та учні групи №11 підготували і провели відкритий урок на тему: «Приготування гарячих напоїв».

Під час теоретичної частини уроку присутнім розповіли звідки, коли і якими дорогами прийшли до нас чай та кава, перш ніж стати такими необхідними і незамінними супутниками нашого життя, їх вплив на організм людини, цілющі властивості, способи приготування, правила вживання та подачі до столу.

На практичній частині уроку  учні готували напої на основі чаю  (чорний, зелений, трав’яний, з сиропом, лимоном і медом, з соком, холодний чай) та кавові напої кава по-східному, еспресо, капучіно, латте макіато, кава чорна зі збитими вершками по віденьському, кава чорна з морозивом (глясе). Усі присутні могли побачити технологію приготування усіх цих напоїв, спробувати кожен з них на смак. Також варто відмітити красу оформлення та подачі напоїв до столу.

Весь урок пройшов дуже швидко та цікаво і нагадував свого роду екскурсію в дивовижну і захоплюючу країну ЧАЮ та КАВИ.

Переглядів: 829 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: