Четвер, 17.10.2019, 01:38
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО"

Меню сайту
Випадкове фото
Форма входу
Корисні посилання








Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наші координати
08400,
Київська область,
м.Переяслав-Хмельницький,
вул.Можайська, 5.
тел.(04567)5-45-68;(04567)5-20-40
E-mail: ptu_22_phm@ukr.net
Опитування
Яка професія В ЦПТО вам подобається?
Всього відповідей: 769
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Лічильник
www.reliablecounter.com
Пошук
Головна » 2017 » Лютий » 23 » "Традиційні українські страви"
21:02
"Традиційні українські страви"

Українська народна кухня – це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література, мистецтво, це неоціненний здобуток, яким можна і варто пишатися, який не слід забувати. Українська кухня створювалась протягом багатьох віків, тому вона в певній мірі відбиває не тільки історичний розвиток українського народу, його звичаї, традиції та культуру.

22 лютого майстер виробничого навчання Колоткова Вікторія Миколаївна провела відкритий урок який присвятила саме традиційним стравам українського народу. Майстер використала методику проектів. Учні заздалегідь отримали завдання і на уроці, спочатку презентували свої проекти, представляючи цікаві відомості про страву, її походження, технологію приготування, а вже потім виконували практичне завдання.

На заключному етапі уроку учні демонстрували свої вироби: вареники, голубці, український борщ, налисники, деруни. Чим ще раз довели свою професійну майстерність.

Переглядів: 362 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: