21:18
Традиції великоднього столу
          Великдень - величне свято, яке споконвіку символізувало перемогу над силами темряви і зла, уособлювало примирення і прощення.
      До великоднього столу готують 48 страв - за кількістю днів посту. Про секрети приготування деяких з них йшла мова на вечорі, який приготували 12 квітня майстри виробничого навчання Москаленко Л.О. та Радіоненко Ю.А. разом з учнями групи №15, які навчаються за професією кухар, кондитер.
   Присутні на заході не тільки почули рецепти страв, але й мали можливість подивитись як виготовляються писанки - невід'ємна частина свята Великодня. Наприкінці всіх гостей пригостили крашанками та пасками.
Переглядів: 960 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: