Четвер, 15.11.2018, 16:30
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО"

Меню сайту
Випадкове фото
Форма входу
Корисні посилання








Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наші координати
08400,
Київська область,
м.Переяслав-Хмельницький,
вул.Можайська, 5.
тел.(04567)5-45-68;(04567)5-20-40
E-mail: ptu_22_phm@ukr.net
Опитування
Яка професія В ЦПТО вам подобається?
Всього відповідей: 696
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Лічильник
www.reliablecounter.com
Пошук
Головна » 2017 » Листопад » 19 » Тиждень за професією «Кухар, кондитер»
17:26
Тиждень за професією «Кухар, кондитер»

Тижні професій - одна з наймасовіших форм позаурочної роботи з учнями у професійно-технічному навчальному закладі, адже це комплекс навчально-виховних заходів, спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення та розширення знань з предметів, збагачення науково- методичного досвіду викладачів та майстрів виробничого навчання. З 13 по 17листопада 2017 р. в ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО» відбувся тиждень професії «Кухар, кондитер», в якому взяли участь учні груп – №3, 4, 18, 10, 15. Згідно з планом проведення тижня в понеділок 13.11.2017 майстер в /н Гура А.В, класний керівник Шевченко Л.С. та учні групи №15 провели цікаву, інтелектуальну акцію професійного спрямування «Відгадай загадку - з’їж, млинець». Учні з великим ентузіазмом відповідали на питання та отримували в нагороду млинці із різними начинками. Багато новинок та інформації з професії отримали учні з майстер класів «Квіти з цукрової мастики» ( майстер виробничого навчання Цабенко Ю.В, класний керівник Абент І.Л., учні групи №4); виготовлення цукерок «Hand made» (майстер виробничого навчання Литвиненко Т.М, учні групи №18).

    В середу всі учні та працівники Центру мали змогу придбати смаколики на благодійному ярмарку, влаштованому кухарями, кондитерами. Цікавою та ексклюзивною виявилась година спілкування «Гарбузова феєрія», підготовлена майстром виробничого навчання Колотковою В.М та її вихованцями.

На закінчення тижня професії «Кухар, кондитер» керівники груп №15, 4 організували екскурсії в готельно-ресторанний заклад «Любокрай» та на хлібзавод. В цей же день в бібліотеці центру викладачі спеціальних предметів Лопата Н.А та Доготар Н.В. провели пізнавальні заходи з професії «Кулінарний щоденник», «Оформлення святкового столу».

Переглядів: 418 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: