11:02
Про смачне та корисне

               Щасливою людина може почуватися лише тоді, коли вона здорова.

Піклуватися про здоров’я потрібно вміти і робити це з юних років. Потрібно знати, що для здоров'я корисне, а що шкідливе, що від Бога, а що від лукавого, який шлях веде до розквіту і гармонії сили та краси, а який — у прірву. Саме про вплив харчування на здоров’я людини, йшла мова на виховній годині професійного спрямування «Про смачне та корисне», яку підготувала майстер виробничого навчання Яковенко Лариса Петрівна разом з учнями групи №3, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер» В ході виховної години всі присутні мали можливість відкрити для себе цінні властивості десяти найпоширеніших продуктів харчування.

Губар Ірина та Сокіл Іван, учні групи №3, продемонстрували майстер-клас по приготуванню смачного та корисного десерту: «Шоколадний фундю з фруктами».

Всі присутні мали змогу спробувати свої сили в приготуванні цієї смакоти.

Переглядів: 550 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: