"Кухар, кондитер - це не просто професія, це мистецтво, перші кухарі, кондитери з’явилися на землі з появою першої людини"-саме такими словами розпочала кулінарне шоу «Майстер-шеф» майстер виробничого навчання з професії «Кухар, кондитер» Литвиненко Тетяна Миколаївна. Вона підкреслила, що прийом їжі для людини досить приємне заняття. З’їсти що-небудь смачненьке, це те саме маленьке свято, яке кожен з нас може влаштувати собі, і не останнє місце в цьому займає кухарське мистецтво.
Для того, щоб перевірити і закріпити знання по приготуванню страв кухонь народів світу, деякі особливості їх приготування, правила подачі та вимоги до якості, з учнів групи №4 було сформовано дві команди "Пармеджано" та "Сашимі". Команди повинні були за складом продуктів визначити назву страви, визначити країну походження страви, назвати асортимент страв з одного виду продуктів. Весело та цікаво проходили всі запропоновані конкурси. Команда переможець отримала дипломи.
Підготували учнів до даного дійства керівники групи Литвиненко Тетяна Миколаївна та Шихалієва Аліна Валеріївна. |