П`ятниця, 15.11.2019, 04:22
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО"

Меню сайту
Випадкове фото
Форма входу
Корисні посилання








Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Наші координати
08400,
Київська область,
м.Переяслав-Хмельницький,
вул.Можайська, 5.
тел.(04567)5-45-68;(04567)5-20-40
E-mail: ptu_22_phm@ukr.net
Опитування
Яка професія В ЦПТО вам подобається?
Всього відповідей: 772
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Лічильник
www.reliablecounter.com
Пошук
Головна » 2019 » Жовтень » 17 » «HACCP: система харчової безпеки», «Тенденції в сфері HORECA»
17:11
«HACCP: система харчової безпеки», «Тенденції в сфері HORECA»

     17 жовтня для майбутніх випускників ЦПТО за професією кухар-кондитер відбулась лекція-практикум на тему:  «HACCP: система харчової безпеки», «Тенденції в сфері HORECA» в рамках реалізації проекту «Навчання та допомога у працевлаштуванні учнів та студентів закладів освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу». Лекцію провів директор громадської організації «Ресторанна гільдія» Михайлов Богдан Володимирович.

Захід надзвичайно сподобався учням та присутнім педагогам. Професіонал-практик, Михайлов Богдан, в доступній, цікавій  формі виклав не тільки суть професії кухаря, а й принципи організації  роботи у сфері  готельно-ресторанного бізнесу.

       Пан Богдан зупинився на такій важливій темі як безпечність і якість харчових продуктів, санітарії та гігієні виробництва, особистій гігієні співробітників.

      Сучасний ресторан, кафе потребує працівника, який володіє професійними компетенціями на високому рівні. Людину, яка готова постійно розвиватися, навчатися чомусь новому, не стояти на місті. Богдан Володимирович наголосив на тому, що не потрібно всіляко копіювати і брати за основу щось чуже, іноземне. Важливо вміти готувати страви з тих продуктів, які вирощують або виробляють у нас на Батьківщині. Вчитися робити презентації своєї страви так, щоб вона мала і приємний аромат, і бездоганний смак, і цікавий сучасний вигляд.

На завершення, всім учасникам лекції-практикуму було вручено СЕРТИФІКАТИ учасників.                                                                                     

Переглядів: 33 | Додав: ЦПТО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0