Завдання для учнів групи № 9

Опрацювати розділ 3 «Технічне обслуговування тракторів і с/г техніки» у підручнику: 

Комплексна система технічного обслуговування тракторів і автомобілів [Текст] : підручник для учнів проф.-техн. навч. закл. / А. Ф. Антоненко, Р. М. Недашківський. - К. : Педагогічна преса, 2006. - 320 с.: рис. - ISBN 966-7320-77-4


Завдання з виробничого навчання для учнів 11 групи

Тема: Монтаж і ремонт розподільчих коробок клемників, запобіжних щитків та освітлювальної арматури.

Урок 21. Монтаж прихованої електричної проводки. Підготовка до монтажу, розмічання та монтаж.

Опрацювати матеріал по підручнику: Атабеков В.Б. Монтаж електричних мереж і силового електроустаткування (ст.95- 98).

 Урок 22. Монтаж освітлювальної апаратури. Підготовка до монтажу. Розмічання та монтаж.

Опрацювати матеріал по підручнику Атабеков В.Б. (ст.98-106).

 Урок 23. Правила монтажу  та безпечної експлуатації розподільчих щитів. Підготовка до монтажу, розмічання та монтаж.

Опрацювати матеріал по підручнику Бондар В.М. Монтаж освітлювальних силових мереж і електроустаткування (ст. 114- 122).


Завдання для учнів групи № 12

Тема. Виконувати монтаж і ремонт розподільчих коробок клемників, запобіжних  щитків та освітлювальної арматури.

Урок 19. Правила прокладання, з'єднання та розгалуження електричних проводів в різних приміщеннях.
Урок 20. Монтаж електричної проводки, підготовка до монтажу, розмічання та монтаж.
Урок 21. Монтаж прихованої електричної проводки. Підготовка до монтажу, розмічання та монтаж.
Урок 22. Монтаж освітлювальної апаратури. Підготовка до монтажу, розмічання та монтаж.

Тема. Призначення і види електропроводок.


Завдання для учнів гр.№ 13

 


Завдання для учнів групи № 14

Збірник рецептур      Технологічка картка  з сторінки 125, с. 123, с. 122.

Завдання 2.В  теоретичному матеріалі з предмету «Технологія приготування їжі » є тема  «Прісне тісто та кулінарні вироби з нього» знайти рецептуру приготування налисників (оболонка),  а також обрати начинку (за бажанням),  приготувати вироби і надіслати фото підтвердження на вайбер   майстру Яковенко Л.П.



Завдання для учнів гр.№ 18

Тема. Виготовлення постільної білизни. Виконати розкрій наволочки.

 


Завдання для учнів гр.№ 5\6
 

Тема. Виготовлення жіночого жакету. Розкрій жакету по лекалах. Cкласти алгоритм послідовності виконання робіт даної моделі. Підготовити виріб до примірки. Зробити примірку. Зробити корективи на фігурі, виконати уточнення.

Тема. Обробка пілочок і дрібних деталей жакета.

Тема. Обробка коміра, рукавів.

Тема. Обробка коміра, вметування та вшивання в горловину виробу. Обробка горловини обшивкою.

Тема. Вметування рукавів у пройму виробу.


Завдання для учнів гр.№ 16
 

Тема. Сукня. Підібрати модель сукні, ознайомитися з деталями крою. Зметати до першої примірки.

 


Завдання для групи № 15 

Опрацювати теоретичний матеріал по підручнику Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів.
§83 стр 318  Бісквітні торти
§84 стр 318  Бісквітньо — кремові
§85 стр 339  Пісочні торти
 необхідно виготовити за поданим  картами торти та надіслати фото підтвердження на вайбер Гурі Аллі Василівні

Фото 1, Фото2, Фото 3

Опрацювати теоретичний матеріал по підручнику Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів.

стр 343 §86 

стр 346 §87

Виготовити торти із шарового напівфабриката та прислати фото відео підтвердження.  Виготовити торт білково - горіховий за рецептурою підручника
Фото1, Фото2, Фото3


 

Завдання для групи № 1

Тема уроку: Створення та презентація власного порт фоліо.

Тема 13. Використання інтернету для пошуку роботи, аналіз ринку праці 

Тема 14 Досягнення взаєморозуміння на робочому місці

Тема 15. Корекція власної організаційної поведінки

Тема 16. Адаптація в організаційних структурах установи, своєчасне орієнтування в ситуації

Тема 17. Етапи визначення місії, цілей та завдань управління

Тема 18. Формування стратегії розвитку підприємства

Тема 19. Формулювання місії організації на підставі системного аналізу потенціалу організації та впливу факторів зовнішнього середовища

Тема 20. Особливості керівництва та лідерства, стилі управління

Тема 21. Організаційна культура, етика та соціальна відповідальність в менеджменті

Тема 22. Застосування ефективних стилів управління

Тема 23.  Інноваційні підходи та управлінські технології

Тема 24. Застосування базових правил маркетингу, складання маркетингового плану

Тема 25. Монітор маркетингового середовища, ухвалення маркетингових рішень

Тема 26. Сегментація цільового ринку, визначення життєвого циклу товарів

Тема 27. Розробка цінової стратегії

Тема 28. Розробка маркетингових заходів для стимулювання прордажів

Тема 29. Використання зв’язків з громадськістю для стимулювання збуту

Тема 30. Психологія покупців, організація продажі товарів і послуг підприємства

Тема 31. Застосування різних форм продажів, створення різних видів презентацій продажів

Тема 32. Робота з різними видами заперечень клієнтів

Тема 33. Застосування різних форм сервісу на підприємстві, розробка нових форм сервісу

Тема 34. Застосування програми лояльності, розробка нових пропозицій для покращення продажів

 


Завдання для учнів групи № 3

Опрацювати теоретичний матеріал по підручнику Зайцева Г.Т. Горпинко Т.М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів.

Тема: Приготування дріжджового тіста опарним способом і виробів з нього.

Завиванець з маком "Рушничок" ст.152

Кекс "Травневий" ст.155

Кекс "Кондитерський" ст.156

Необхідно виготовити за поданими технологічними картами та надіслати фото підтвердження на вайбер Цабенко Ю. В.

 

Тема: Приготування дріжджового тіста опарним способом і виробів з нього.

ПИРІГ ДОМАШНІЙ З ЯБЛУКАМИ ст.154

РОМОВА БАБА ст.157

ПАСКА ст.153


 

Завдання для учнів групи № 2

Тема: Відпрацювання навичок з інтерактивних заходів обслуговування відвідувачів.


Завдання для учнів груп 5 і 6

Тема: Виконання заготівлі та роздавання кормів.

Урок 14-15. Приготування, транспортування та роздавання кормів. Проведення розрахунків. Оформлення документаціі.

Тема: Виконання зрошувальних робіт.

Урок 16-17. Проведення відповідно до агротехнічних вимог зрошувальних робіт. Проведення розрахунків. Оформлення документаціі.

Тема: Виконання транспортних робіт.

Урок 18. Виконання транспортних робіт на тракторах з дотриманням правил дорожнього руху та правил перевезеня вантажів.

ТрА1-2 Технічне обслуговування та ремонт тракторів, сільськогосподарських та інших  машин відповідно до  кваліфікації А1.

Тема: Виконання операцій технічного обслуговування.

Урок 19. Виконання щозмінного ТО та періодичного ТО тракторів, с/г машин. Проведення періодичного ТО 1; 2. Виконання сезонного ТО з дотриманням  технологічних вимог та  безпечних методів праці.


Завдання для учнів групи № 17


 

Завдання для учнів групи № 19

Тема. Ремонт арматури на повітряних лініях зв’язку. Часткова або повна заміна комплектуючих частин.

Тема. Перевірка контактних з’єднань та виводів на повітряних лініях зв’язку.

Тема. Перевірка роботи арматури зв’язку після ремонту та її запуск.
Тема.. Вимірювання опору ізоляції кабельних ліній зв’язку. Перевірка цілісності ізоляції  та продзвонювання  жил контрольних кабелів зв’язку.

Тема. З’єднання жил кабелів зв’язку різними способами.

Тема. Характерні несправності кабельних ліній зв’язку. Безпека праці при ТО і ремонті кабельних ліній зв’язку.

Тема. Класифікація апаратів управління та захисту. Технічні характеристики,  застосування та принцип дії.

Тема. Магнітні системи постійного і змінного струмів. Обмотки електричних магнітів.



Завдання  для учнів  групи №20

Відповідно до технологічної картки теоретично опрацювати матеріал з теми " Приготування дріжджового тіста". 
Практично: Приготувати вдома. Результати роботи сфографувати і переслати майстру виробничого навчання. 

Фото 1, Фото2, Фото 3

Дріжджовий рулет з маком   Плітьонка з грибами   Кулеб'яка