Шановні здобувачі освіти ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО", дистанційне навчання

на період карантину проходить на платформі HUMAN ШКОЛА

 

HUMAN ШКОЛА

Положення про дистанційне навчання

Розклад уроків

Онлайн уроки виробничого навчання з професії "Кухар; кондитер"

Приготування м'ясних напівфабрикатів

Приготування перших  страв

Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї

Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом  та виробів з нього. "Пряники медові"

Гарячі страви з м'яса та субпродуктів. Торт "Печінковий"

Гарячі страви з субпродуктів. Печінковий рулет

Приготування перших страв. Суп сирний

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

Засоби дистанційного навчання:
https://www.youtube.com/watch?v=C9rN1vJZJkE
https://classroom.google.com
https://www.viber.com
https://www.skype.com

Підготовка до ЗНО:
http://testportal.gov.ua/zno-2020-2/
https://prometheus.org.ua/zno/
http://osvita.ua/test/training/
https://ilearn.org.ua/
https://www.ed-era.com/zno/
https://besmart.study/
https://www.youtube.com/channel/UCv8l9yc_4-jrwUf3SDym2SQ

Засоби додаткового використання в навчанні:
https://onlinetestpad.com/ua/tests/math/10class
https://onlinetestpad.com/ua/tests/math/11class
https://www.youtube.com/playlist?list=PLBRiIlOLbG9azSg9dtk2a6RlKW7l4sehd
https://learning.ua/matematyka/desiatyi-klas/ru/
https://naurok.com.ua/test/matematika/klas-10

Підручники:
https://pidruchnyk.com.ua/10klas/
https://pidruchnyk.com.ua/11klas/

ПІДРУЧНИКИ СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

Основи фізіології та гігієни харчування
Українська кухня
Правила дорожнього руху
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
Будова й експлуатація автомобілів
Технологія приготування їжі
Основи охорони праці

Онлайн бібліотеки для загальноосвітньої підготовки:
https://ukrlib.com.ua/
http://library.kr.ua/
https://pidruchnyk.com.ua/
http://pidruchniki.net/