Шановні здобувачі освіти ДПТНЗ "Переяслав-Хмельницький ЦПТО", дистанційне навчання
на період карантину проходить на платформі HUMAN ШКОЛА
Положення про дистанційне навчання
Онлайн уроки виробничого навчання з професії "Кухар; кондитер"
Приготування м'ясних напівфабрикатів
Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї
Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього. "Пряники медові"
Гарячі страви з м'яса та субпродуктів. Торт "Печінковий"
Гарячі страви з субпродуктів. Печінковий рулет
Приготування перших страв. Суп сирний
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
Засоби дистанційного навчання:
https://www.youtube.com/watch?v=C9rN1vJZJkE
https://classroom.google.com
https://www.viber.com
https://www.skype.com
Підготовка до ЗНО:
http://testportal.gov.ua/zno-2020-2/
https://prometheus.org.ua/zno/
http://osvita.ua/test/training/
https://ilearn.org.ua/
https://www.ed-era.com/zno/
https://besmart.study/
https://www.youtube.com/channel/UCv8l9yc_4-jrwUf3SDym2SQ
Засоби додаткового використання в навчанні:
https://onlinetestpad.com/ua/tests/math/10class
https://onlinetestpad.com/ua/tests/math/11class
https://www.youtube.com/playlist?list=PLBRiIlOLbG9azSg9dtk2a6RlKW7l4sehd
https://learning.ua/matematyka/desiatyi-klas/ru/
https://naurok.com.ua/test/matematika/klas-10
Підручники:
https://pidruchnyk.com.ua/10klas/
https://pidruchnyk.com.ua/11klas/
ПІДРУЧНИКИ СПЕЦІАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН
Основи фізіології та гігієни харчування
Українська кухня
Правила дорожнього руху
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
Будова й експлуатація автомобілів
Технологія приготування їжі
Основи охорони праці
Онлайн бібліотеки для загальноосвітньої підготовки:
https://ukrlib.com.ua/
http://library.kr.ua/
https://pidruchnyk.com.ua/
http://pidruchniki.net/